Teatteri

Bio Grand on toiminut Tikkurilan keskustassa vuodesta 1939 lähtien. Nykyiset toimitilat valmistuivat Grandin kulmaan 1984. Ilmastoidussa salissa on 184 paikkaa. Niskatuilla varustetuissa nahka/plyysituoleissa on myös pienet pöydät, joihin on kätevä sijoittaa leffanaposteltavat ja juomat. Kantamuksille ja vaatteille on oma ripustuskoukku.

Elokuvateatterin korkealuokkaisen äänentoiston takaavat erinomaisesti akustoitu sali sekä Dolby Laboratories:in pro ääniprosessori. Äänentoiston dynamiikka ja kirkkaus ovat huippuluokkaa, johtuen pakkaamattomasta monikanavaisesta digitaaliäänestä. Sali on varustettu digitaalisella 3D esityslaitteistolla. Projektorivalmistajana on Barco, serveri on Dolby:n ja 3D laitteisto XpanD:n valmistama.

Kankaan takana on kolme JBL:n suurinta pääkaiutinta ja kaksi 18-tuumaista subwooferia. Ympäri salia kiertävät surroundkaiuttimet ovat JBL:n malliston huipulta. Yamaha ja JBL Pro vahvistimien yhteistehot ovat mykistävät yli 7 kW.

Hyvä elokuva on mieleenpainuva kokemus. Bio Grandin henkilökunta pyrkii omalla ammattitaidollaan saattamaan tämän elämyksen katsojille täsmälleen elokuvan tekijöiden tarkoittamalla tavalla.

Teatterin ohjelmistossa pyörii aina tämän hetken puhutuimmat uutuudet. Aulan julisteista saat vinkkejä tulevasta ohjelmistosta.

Projisoinnin valotehon takaavat huippukirkkaat xenonkaasuprojektorilamput. Elokuvat esitetään poikkeuksetta alkuperäisessä kuvakoossa.

Hyvin varustetussa kioskissa on tarjolla tuoreet ja lämpimät popcornit sekä laaja valikoima viileitä virvoitusjuomia. Karamellivalikoimasta löytyy tuotteet vaativimmankin karkkihampaan kolotukseen.

Bio Grand on Tikkurilan rautatie- ja linja-autoaseman lähellä, autolla on helppo saapua Kehä III:a pitkin [kartta]

Historia

Lyhyt historia (1939-1989)Museointendentti Jorma Uimonen »

Elokuva tuli Tikkurilaan »

Sotien aika ja 40-luku v

Vaihtelevia aikoja »

Vanhan Grandin loppu ja uuden alku »

Loppusanat »

Kassan aukioloajat

Kassan aukioloajat pdf-tiedostona tästä. Kellonajat päivitetään viikottain.

Seuraavan elokuvaviikon ohjelmisto (pe-to) tulee myyntiin tiistaisin

 


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24